Erzurum Büyük Şehir Belediyesi İle Kardeş Belediye Olduk

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde, Genel Merkezimizde düzenlenen "Kardeş Belediyeler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı"na katıldık.

Bugünkü toplantıda ağırlıklı olarak, batı bölgelerindeki belediyelerle daha çok Doğu ve Güneydoğu Anadolu'daki belediyeleri güç birliği yapmak üzere, aynı çatı altında buluşturduklarını belirten Sayın Cumhur Başkanımız, "Böylece ensar muhacir kardeşliğinin bir benzerini AK Parti olarak biz de yerel yönetimler alanında tesis etmiş oluyoruz." diye konuştu.

Yapılan toplantıda alınan karar doğrultusunda, Erzurum Büyük Şehir Belediye Başkanı Sayın Mehmet Sekmen ve Göle Belediye Başkanımız Sayın İlhan Gültekin'in de olurlarıyla Erzurum Büyük Şehir Belediyesi ve Göle Belediyesi Kardeş Belediye ilan edildi.

Ferhat Hüseyin Öztürk Tarafından Dizayn Edilmiştir

Tel: 0478 411 34 14