22 Ekim 2017 , Pazar
14° 14° Bugün en düşük -1°
13° / -1°Pazar13° / -1°

YGS Birincisi Göle Belediyesi Etüt Eğitim Merkezi öğrencilerinden Ömer Faruk Güneş

29 Mart 2017 , Çarşamba
Eğitime yapılan yatırımlar ile Göle yöneticililerinin özverili duruşu ve öğretmenler sayesinde Göle bilinci ile öğrenciler de başarı çıtasını yükselterek hep bir yeniyi başararak yanıt veriyorlar.

Eğitime yapılan yatırımlar ile Başta Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, Belediye Başkanımız Akın İsmailoğlu ve İlçe Kaymakamımız Oktay Zafer ile Göle yöneticililerinin özverili duruşu ve öğretmenler sayesinde Göle bilinci ile öğrenciler de başarı çıtasını yükselterek hep bir yeniyi başararak yanıt veriyorlar.

Öğrencilerin merakla beklediği sonuçlar açıklandı. Sonuçlarının açıklanmasından sonra Göle YGS birincisi Tunç Kılıç Müdürlüğündeki Göle Belediyesi Etüt Eğitim Merkezi öğrencilerinden Ömer Faruk Güneş en yüksek puanı alarak Göle birincisi oldu.

Göle de eğitim alanında  kayda değer çalışmalarda bulunan Belediye Başkanımız Akın İsmaioğlu ve

Göle Belediyesi Etüt Eğitim Merkezi, Türkiye sıralamasında ilk 20 bine öğrenci yerleştirirken LYS sınavında daha yüksek başarılar elde etti.