13 Aralık 2017 , Çarşamba
-3° / -11°Cuma-3° / -11°
-2° / -13°Cumartesi-2° / -13°
-2° / -16°Pazar-2° / -16°

Vekil ve Başkan Ardahan'da, Arkadaşları Köylerde..!

27 Mart 2017 , Pazartesi
Vekil ve Başkan Ardahan'da, Arkadaşları Köylerde..!

AK Parti Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, AK Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar ve Göle Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu, Ardahan Merkez Mahalle Muhtarlarının düzenlediği yemekte buluşarak ''Evet''in anlamını anlatırlarken Göle İlçe yönetimi köylerde 16 Nisan'daki halk oylamasının kazanımlarını halkla paylaşarak gittikleri her Köyde Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay'ın selamını ilettiler.

ATALAY, ''HİZMETLERE YENİSİ EKLENECEK..''
Ardahan'da mahalle ve köy çalışmalarına katılan AK Parti Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, AK Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar ve Göle Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu, Ardahan da Halk Oylamasına İlişkin Kentteki Muhtarları Bilgilendirdi.

Atalay, burada yaptığı konuşmada, 16 Nisan'daki halk oylamasını, Ardahan ve Türkiye'nin kazanacağını belirterek, şunları kaydetti:

"16 Nisan'dan sonra Ardahan'da yatırımlara ve hizmetlere yenisi eklenecek. Türkiyeise çift başlılıktan kurtulmuş olacak. O zaman daha büyüyecek daha çok gücüne güç katmış olacak. Böyle bir ülkemizin olmasını istemez miyiz, isteriz tabi ki. Onun için biz diyoruz ki, bu anayasa kimse için değil, geleceğimiz olan çocuklarımız ve torunlarımız için önemli. Bunun için de birileri istemiyor. Türkiye üzerinde oyunları, planları olanlar, haklı olarak Türkiye'nin büyümesini istemezler." dedi.

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekan
Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, oturan insanlar ve iç mekan