23 Temmuz 2017 , Pazar

VEKİL ATALAY GÖLE İÇME SUYU VE YAĞMUR SULARI İÇİN TOPLANTI YAPTI.

14 Mayıs 2017 , Pazar
Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay bu gün geldiği Göle'de Belediye Toplantı Salonda İller Bankası Bölge Müdürü ve kontrol Mühendisi ile yüklenici firma yetkilileri ile toplantı yaptı.

Üç saat süren toplantıya Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu, İller Bankası Bölge Müdürü Sedat Yılmaz, İller Bankası kontrol Mühendisi Fırat Turan Ak Parti İlçe Başkanı İlhan Gültekin. Belediye Meclis Başkanı Nurbay Gürbulak. Meclis üyesi Deniz Demir, Müteahhit Çağrı Öztürk. Mustafa Duman Belediye İnşaat Mühendisi Hakan Kaya, İmar Müdürü Bülent Kılıç ve Fen İşleri Müdürü Ünal Karabacak katıldı.

Atalay, eksiklerin giderilmesi ve halkının beklentilerine vermek için herkesin elini taşın altına koymak gerektiğine vurgu yaparak eksiksiz olarak Göle İçme suyunun ve yer altı yağmur sularının bitmesi gerektiğine dikkat çekti.

Bölge Müdürü Yılmaz ise ''bu böle halkının parası ile yapılan projelerdir. En iyisini yapın çünkü Göle'ye yüz sonrada olsa bir daha bu yatırımları kimse yapamayacak.'' açıklaması geleceği düşen bir not olup çıkıyordu.

Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu katılımcılara verdiği yemek sonrası Atalay ve beraberindekiler Göle Yaylası yolundaki su deposunu ve Arıtma tesislerini yerinde incelediler.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekan
Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta