25 Eylül 2017 , Pazartesi
18° / 4°Perşembe18° / 4°

KAYMAKAM OKTAY VE BAŞKAN İSMAİLOĞLU'NDAN TOPRAK AVM'DE Kİ ESNAFA ZİYARET.

11 Mayıs 2017 , Perşembe

Göle'ye görsel güzelliği ve çağdaş yapısı ile yeni cazibe merkezi olan Toprak AVM'ye Deniz Bank, Göle Noterliği, Şok Market'en sonra taşınan Göle esnafını Hasan Toprak'ın eşlik ettiği Göle Kaymakamı Zafer Oktay ve Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Oktay ve İsmailoğlu; Hasan Toprak'tan AVM ile ilgili bilgi aldılar hemde bütün esnafı ziyaret ederek ''hayırlı olsun'' dileğinde bulunarak bazı iş yerlerinde çay içip onlarla sohbet ettiler.

AVM esnafı Kaymakam Zafer Oktay ve Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu'nun bu ziyaretinden duydukları memniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür ettiler.

Daha sonra Toprak AVM'e çalışmalarında zemini ve çevresi bozulan Göle Şehir parkının yeniden yapılmış olmasını yerinde inceleyen Kaymakam Zafer Oktay ve Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu, Hasan Toprak'tan bilgi alarak ilçe halkına hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi
Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, oturan insanlar