23 Temmuz 2017 , Pazar

GÖLE SAĞLIKÇILARI '' GÖLE, SAĞLIK İÇİN HAREKET ET'' YÜRÜYÜŞÜ YAPTI.

11 Mayıs 2017 , Perşembe
Göle Halk Sağlığı çalışanları Cumhuriyet meydanı Kaymakamlık önünde “Göle, Sağlık İçin Hareket Et” adı altında bir etkinlik gerçekleştirildi.

Halkın seyrettiği Etkinlikte, sağlık devizi taşıyan Göle Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu, Göle toplum sağlığı Merkezi Gurup Başkanı Ogün Uçar, sağlık uzmanları, Hemşireler ve çalışanları katıldı.

Etkinlik; Obeziteye dikkat çekmek ve bulaşıcı olmayan hastalıkların önlenmesinde fiziksel aktivitenin yararları konusunda toplum bilincini oluşturmak, iyi uygulamalara dikkat çekmek, sağlıklı davranışları ve yaşam tarzlarını teşvik etmek amacıyla halkın dikkatini çekmek için etkinlik kapsamında tüm katılımcılar Kars caddesinde yürüyüş gerçekleştirildi.

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava
Görüntünün olası içeriği: 10 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava