22 Ekim 2017 , Pazar
13° / -1°Pazar13° / -1°

GÖLE OTO GARI İNŞATTI BAŞLADI

26 Temmuz 2017 , Çarşamba

Göle'yi bir inşat alanına dönüştüren Milletvekili Orhan Atalay ve Şehir Projeleri ile Belediye Başkanı Akın İsmaloğlu yeni projelerine bir yeniyi ekleyerek Göle özlemi olan Oto Gar'ın temel atma töreninden sonra inşaatına başladı.

Yeni Göle inşat çalışmalarının başlaması üzerine Belediye Başkanı Akın İsmaloğlu çalışmaları yerinde incelemek üzere alana giderek çalışmalar hakkında yüklenici firma yetkilerinden bilgi aldı ve çalışmaları denetledi.

Belediye Başkanı Akın İsmaloğlu, yeni Göle yatırımı olan Oto Gar inşat çalışmaları yerinde yaptığı açıklamada, ''Göle Yer altı çalışmaları ile Yer üstü çalışmalarının bir bütünlük için eş zamanlı sürüyor olası gelecek yeni Çağdaş Göle'yi bizlere sunacak. Başta Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay olmak üzere emeği geçen herkese Göle halkı ve kendim adına teşekkür ediyorum. Göle halkımıza hayırlı olsun.'' dileğinde bulundu.