13 Aralık 2017 , Çarşamba
-3° / -11°Cuma-3° / -11°
-2° / -13°Cumartesi-2° / -13°
-2° / -16°Pazar-2° / -16°

GÖLE DOSTU ERHAN VARGÜN'DEN BAŞKANIMIZ AKIN İSMAİLOĞLU'NA ANLAMLI ZİYARET.

23 Temmuz 2017 , Pazar
' Nerede olursam olayım hep aklımın bir yanı Göle de olacak.Hep Göle dostluğunun ve projelerinizin ve işinizin arkasında olacağım..!''

20 ay boyunca Göle Belediye başkan yardımcığını sürdürerek Göle düşü olan Projelerine imza atarak takip eden Erhan Vargün Afrika ülkesi olan Çat'tan 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü nedeni ile vurulduğu yerde hain darbe karşıtı halkla nöbet tutmak ve hafızalarımızı yeniledik için geldiği Ülkemizde bir anda olsa Göle'yi unutmadı ve Başkan Akın İsmailoğu'nu ziyaret etti.

''İnsanlığa hizmet etmek borcumuzdur''

Diyen Erhan Vargün'a veda ederken Başkanımız Akın İsmailoğu'un onunla ilgili söylediği sözler bu gün bile hafızalarımızı yenileyerek anlam buluyor.. ''Başkaları anlar mı bilemem ama Erhan bey Göle için büyük bir şans ve kazançtı bunu biz biliyoruz. Girişimciliği, Projelerle ilgili bilgi ve tecrübesi ile belediyenin kendi içinde kurumsallaşması ve halk içinde de belediyenin bir kurum olduğunu ortaya koyarak ekip çalışmasını hayata geçirdiği için bir değerdi. Bunun için kendisine teşekkür ediyoruz.'' değerlendirmesi ile uğurladığımız Vargün,'' Nerede olursam olayım hep aklımın bir yanı Göle de olacak.Hep Göle dostluğunun ve projenizin ve işinizin arkasında olacağım..!'' diyerek ayrıldığı Göle'den bir kez daha bizleri ziyaret etmesi bizim için önemliydi.

Başkanımız Akın İsmailoğlu, Vargün'ü makamında kabul ederek bir süre sohbet ederek bu anlamlı ziyaretinden dolayı teşekkür ederek ülke için yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine başarılar diledi.