25 Kasım 2017 , Cumartesi
-4° -4° Bugün en düşük -8°
-3° / -14°Pazar-3° / -14°
-2° / -11°Pazartesi-2° / -11°

GÖLE, DARBELERE KARŞI DEMOKRASİNİN ZAFERİNİ KUTLADI.

17 Temmuz 2017 , Pazartesi

Akın İsmailoğlu: ''Bu aziz millet bütün şer odakları birleşse bile diz çökmedi ve hiçbir zaman diz çökmeyecek.''

15 Temmuz Hain Darbe girişimini, sokaklara inerek canını siper eden ve şehitleri ile engelleyen halkın 15 Temmuz darbe girişiminin 1. yıl dönümü nedeniyle Gölelilerin yoğun katılımı Demokrasinin zaferi kutladı.

Cumhuriyet Meydanında toplanan yüzlerce Göleli, Şehitleri anma saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Oltu caddesinde dev Türk Bayrağı açarak 15 Temmuz darbe girişimi karşıtı sloganlar atarak yürüdü,

Yürüyüşe yoğun halkın katılımı yanısıra İlçe Kaymakamı Zafer Oktay, Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu, Jandarma Komutanı Serdar Kanger, Emniyet Müdürü M. Özgür Nevruz,Ak Parti İlçe Başkanı İlhan Gültekin,İl Meclis üyeleri Yaşettin Öz Yıldırım. Yaşar Yıldırım.Göle Müftüsü Hasan Hüseyin Çınar, Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Özalp, Şehit ve Gaziler Dernek Başkan Yardımcısı Adnan Tatlı, Göle Gazi ve Şehitleri ve kurum müdürleri katıldı.

Yürüşün ardında Şehir parkında halka Hitaben etkili bir konuşma yapan Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu ''Bu aziz millet bütün şer odakları birleşse bile diz çökmedi ve hiçbir zaman diz çökmeyecek'' diyerek sözlerini şu sözlerle sürdürdü. İsmailoğlu ''Şer güçler bizi bu güne kadar köle edememişler , bizi dinimizden edememişler , ezanlarımızı susturamamışlar , bayrağımızı indirememişler. Bundan sonra da yapamayacaklar. İnşallah bizler mazlumların öncüsü olarak onların duasını alarak mücadele edeceğiz. Bu mücadeleden hiç bir zaman geri durmayacağız.Bu aziz millet, bütün şer odakları birleşse bile diz çökmedi ve hiçbir zaman diz çökmeyecek.'' dediği konuşmasın ardından Göle Müftüsü Hasan Hüseyin Çınar'ın okudu dua sonrası yüzlerce araç konvoyu ile Ardahan'da düzenlenen '' Milli Birlik Yürüyüşü''ne katıldılar.

Göle konvoyu yüzlerle araçla girdikleri Ardahan'da caddelerde korna çalarak ''İşte Göle..!'' dedirten coşkuyu il merkezine taşımış olması demokrasi geleneğini, kardeşliği ve birlikte yaşamanın bilincini hain darbe girişimi karşısındaki tutumunu taşımış oldu.