22 Ekim 2017 , Pazar
13° / -1°Pazar13° / -1°

GÖLE BELEDİYESİNDEN ÖĞRENCİLERE YGS VE LYS ÜCRETSİZ KURS

18 Temmuz 2017 , Salı
Belediye Başkanımız Akın İsmailoğlu'un çabaları ile Halk Eğitim Müdürü Halil Aras'ın sunduğu katkılarla, Göle öğrencileri için ücretsiz YGS ve LYS kurs olanağı sağladılar.

Olanakları belediyenin sağlayacağı kurs, Tunç kılıç'ın Müdürlüğünde Mektebim Koleji Matematik Öğretmeni Nusret Yalap ve MEB ve Eski Dershane öğretmenlerinin görev üstleneceği kursta Göleli öğrencilerin geleceğe hazırlanmaları için anlamlı bir görevi üstlenecekler.

Müdür Tunç Kılıç'ın yaptığı açılamaya göre ''Ücretsiz kursa kayit yaptırmak isteyen öğrencilerimizin 'Göle Halk Eğitim Müdürlüğüne' başlığıyla
'Ücretsiz açılacak olan YGS ve LYS kursuna kayıt yaptırmak istiyorum. Ismi ve imzasi olan bir dilekçe yazarak İrtibat Numarasına göndermesi gerekmektedir.