22 Ekim 2017 , Pazar
14° 14° Bugün en düşük -1°
13° / -1°Pazar13° / -1°

GÖLE BELEDİYESİ KARLA MÜCADELEDEN SONRA YOLLARI ONARIYOR..!

01 Nisan 2017 , Cumartesi
Göle Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu'nun bizati başında durarak yönettiği çalışmalarla kış koşullarının açtığı tahribatların giderilmesini ana caddeleri asfaltlayarak giderdi.

Göle Belediyesi ile Karayolları ekiplerinin ortak çalışması ile Göle içme suyunun ana şebeke hattının ve çetin geçen kış koşuların bozduğu Göle yollarını tamir ederek asfalt çalışması yapıyor.

Göle Kars ve Oltu caddelerinde oluşan yol tahribatlarını Göle Belediyesi ile Karayolları ekiplerinin ortak çalışması çalışması ile yeniden asfalt çalışması yaparak gidermiş oldu.

Belediye Fen İşleri Ekip ve Ekipmanları Müdür Ünal Yönetiminde bozuk olan yerleri yeniden kazıyarak temizlik çalışmasının ardından Karayolları asfalt çalışması yaptı. Çalışmaları yakından seyreden halk çalışmaların başında duran Göle Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu'na ve Ardahan Milletvekili Profi Dr. Orhan Atalay'a teşekkür ederek başarılar diledi.

Göle kışının amansız geçen sürecin her anında karla mücadele ederek Göle'nin buzlarını kırıp şehir dışına taşınmasını sağlayan Akın İsmailoğlu ''bir olmaz denilen zoru başarmanın'' sevincini halkıyla paylaşırken şimdi de Göle içme suyunun ana şebeke hattının ve çetin geçen kış koşuların bozduğu Göle yollarını tamir ederek halkın yaşamasını sağlayan çalışmayı hayata geçirmiş oldu.

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava
Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, ayakta duran insanlar, takım elbise ve açık hava
Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, yürüyen insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava