13 Aralık 2017 , Çarşamba
-3° / -11°Cuma-3° / -11°
-2° / -13°Cumartesi-2° / -13°
-2° / -16°Pazar-2° / -16°

Göle Belediyesi İlahiyat Fakültesinde Çevre Düzenlemesi Yaptı.

06 Nisan 2017 , Perşembe
Göle Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu'nun bizati başında durarak yönettiğ

Göle Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu'nun bizati başında durarak yönettiği çalışmalarla kış koşullarının açtığı tahribatların giderilmesi için ana caddeleri asfaltlama çalışması sonrası Göle'ye açılacak olan İlahiyat Fakültesinin çevre düzenleme çalışması yaptırdı.

Önümüzdeki öğrenim yılında öğrenci alacak olan Göle İlahiyat Fakültesinin esiklerinin giderilmesi için Göle Belediye ekip ve ekipmanlararı ile önce etraftaki kıştan kalma kar yığınlarını ve buzları kamyonlara yükleyerek şehir dışına taşıdı.

Göle kışının amansız geçen sürecin her anında karla mücadele ederek Göle'nin karını ve buzlarını kırıp şehir dışına taşınmasını sağlayan Akın İsmailoğlu, Göle'de okuyan ve gelecek öğrenci ve öğretim görevlisinin Göle'de yaşamlarını kolaylaştıran ne varsa yapacağız diye açıklarken Yüksek Okul yetkileriyle de görüşerek onları dinlemiş oldu.

Görüntünün olası içeriği: gökyüzü, dağ, açık hava ve doğa
Görüntünün olası içeriği: kar
Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, kar ve açık hava