23 Temmuz 2017 , Pazar

BELEDİYE ZABITA EKİPLERİ FIRIN VE KASAPLARI DENETLEDİ..!

26 Mayıs 2017 , Cuma
Göle Belediye zabıta ekipleri Ramazan ayında vatandaşların huzur içinde alışveriş yapmaları için fırın ve kasaplar ile alış veriş merkezlerini denetlemesi yaptı.

Belediye Başkanlığına vekalet eden Filiz Topçu talimatıyla Ramazan ayının gelmesi ile vatandaşlarımızın daha rahat ve huzurlu bir şekilde alışveriş imkanı sunmak amacıyla Belediye zabıta ekipleri, fırın, kasaplar, ve alışveriş merkezlerini denetleyerek ,Ürünlerin son kullanma tarihleri ile açıkta satış yapılmaması, ekmekte gramaj, hijyen ve kılık kıyafet temizliği konusunda denetimler yaparak ''vatandaşın sağlıklı gıda tüketimi noktasında denetimlerin sıklıkla yapılacağını kaydeden Belediye Başkanı Vekili Topçu "Ramazan ayı içerisin de vatandaşlarımızın daha rahat bir şekilde alışveriş imkanı sunmak amacıyla Zabıta Ekiplerimiz denetimlerini sıklıkla yapacak ve halk sağlığını yakından ilgilendiren Kasaplar, fırınlar ve alış veriş merkezleri yanında seyyar satıcılarda denetimler kapsamında olacak" açıklamasında bulundu.

Zabıta Amiri Turgay Budak yönetiminde ki zabıta ekipleri Ramazan öncesi denetimlere çıkarak ''vatandaşların huzur içinde alışveriş yapmaları için'' denetimlerde bulunarak halkın ve esnafın taleplerini de dinlediler.