22 Ekim 2017 , Pazar
14° 14° Bugün en düşük -1°
13° / -1°Pazar13° / -1°

BAŞKANIMIZ İSMAİLOĞLU, AK PATİNİN 16. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNE KATILDI..

15 Ağustos 2017 , Salı

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde kurulan ve 16 yıldır bütün seçimleri kazanan Ak Parti'ın 16 yıl kutlamalarına Ardahan kadrosu ve Göle Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu katıldı.

Coşkulu geçen 16. yıl kuruluş etkinliğine '' İnsanı Yaşat Ki Devlet Yaşasın'' ilkelerine atıfta bulunan Başkan İsmailoğlu o çoşkulu anı şu açıklaması ile selamladı. İsmailoğlu ''16 yıl önce işçi ve memur maaşlarını ödeyemeyen, bürokrasisi çökmüş, ekonomisi çökmüş bir Türkiye vardı. 16 yıl önce göreve başlayan, ''İnsanı Yaşat Ki Devlet Yaşasın'' ilkesiyle Türk Siyasi Tarihinde insan odaklı siyaset anlayışını başlatan Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, milletimizin desteğiyle Ak Partimizi 16 yıl boyunca zirveye taşıdı. Ve bugün ülkemiz her türlü engellemelere ve şer odaklarına karşı, ekonomisi ve istikrarı ile dünya üzerinde söz sahibi bir ülke haline geldi. Bir ferdi olmaktan onur duyduğum Ak Partimizin 16. Kuruluş Yıldönümünü kutluyor, milletimize hizmet yolunda başarılarımızın daim olmasını diliyorum.'' açıklamasında bulundu.