25 Kasım 2017 , Cumartesi
-4° -4° Bugün en düşük -8°
-3° / -14°Pazar-3° / -14°
-2° / -11°Pazartesi-2° / -11°

Başkanımız Akın İsmailoğlu Yeni Modern Hayvan Pazarını Denetledi.

29 Mayıs 2017 , Pazartesi

Göle halkının bekleyerek önemsediği ve önemli geçim kaynağı olan hayvancılığın daha iyi koşullarda yapılması için Belediyenin bir projesi olan ''Modern Hayvan Pazarı'' Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay ve Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu'nun çabaları ile bitim aşamasına gelerek kendini yeni bir açılışa hazırlıyor.

Hafta sonu, yapımı süren Göle Modern Hayvan Pazarını yerinde denetleyerek inceleyen Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu, yapım çalışmalarını görürken '' Sen her şeyin en güzeline layıksın GÖLE'' sözleri ile gelecek Göle yaşımını bugünden belirten bir isteğin hayata geçme isteğini de ortaya ortaya koyuyordu.

Bitmek üzere olan Yeni Modern Hayvan Pazarı, İdare Ofisi, Kapalı hayvan barınağı (Ahır), Araba Yıkama Yeri, Güvenlik Nizamiyesi, Kapalı Yem Deposu, Veterinerlik hizmeti ve dinlenme olanağı olan yerler sunmuş olacak.

Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu, '' Sen her şeyin en güzeline layıksın Göle'' sözleri ile Göle halkına hayırlı ve uğurlu olsun dileğinde bulunarak emeği geçen herkese kendisi ve Göle adına teşekkür etti.