25 Kasım 2017 , Cumartesi
-4° -4° Bugün en düşük -8°
-3° / -14°Pazar-3° / -14°
-2° / -11°Pazartesi-2° / -11°

BAŞKAN İSMAİLOĞLU, 'GÖLE YENİ OTOGAR' İÇİN YÜKLENİCİ FİRMA YETKİLİLERİ İLE YER İNCELEMESİ YAPTI.

04 Temmuz 2017 , Salı

Son Teknoloji ve Ulutra sistemi ile yapılacak olan Göle Otogarının projeleri tamamlanarak yakında ilk kazması vurma kararı alındıktan sonra bugün Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu ve Meclis Başkanı Nurbay Gürbulak ile Göle Yeni Otogarı'nı yapacak olan Yüklenici firma yetkilileri ile yer tespiti yaptı.

GÖLE ARTIK YENİ OTOGARINA KAVUŞUYOR

Başkan Akın İsmailoğlu, Göle'nin beklentisi olan bu müjdeli haberi kendi sosyal medya hesabından bir fotoğrafla duyururken, Ardahan Milletvekili Orhan Atalay'a, İstanbul Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çlikbilek'e, Başkan Yardımcısı Mahmut Gülbaşar'a ve emeği geçen herkese şahsım ve bütün Göleliler adına teşekkürler ederken Göle halkına hayırlı olsun dileklerinde bulundu.