23 Temmuz 2017 , Pazar

Başkan İsmailoğlu, Göle Otogarının Yapım Müjdesini Verdi.

24 Mayıs 2017 , Çarşamba
Son Teknoloji ve Ulutra sistemi ile yapılacak olan Göle Otogarının projeleri tamamlanarak yakında ilk kazması vurma kararı alındı.

Ardahan Milletvekili Prof.Dr Orhan Atalay ile Göle Belediye Başkanı Akın İsmailoğu İstanbul Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve Başkan Yrd. Mahmut Gülbaşar'ı ziyaret ederek Göle eski mal meydanın yerine Göle Otogarın yapılması katararı aldılar ve müjdeyi Başkan İsmailoğlu vermiş oldu.

Başkan Akın İsmailoğlu, Göle'nin beklentisi olan bu müjdeli haberi kendi sosyal medya hesabından bu sözleri ile duyurdu.

"Müjdee..

İstanbul'da Beykoz Belediye Başkanı Sayın Yücel ÇELİKBİLEK Beyefendiyi Sayın Vekilimiz Orhan ATALAY ile ziyaret ettik.
Göle eski mal meydanın yerine yapmayı planladığımız OTOGAR için projeler tamamlanmış olup ; Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut GÜLBASAR'ın da bulunduğu toplantıyla son teknoloji ve ultra güvenlik sistemleriyle donatılacak olan Yeni OTOGARIIMIZA ilk kazmayı vurma kararı aldık.

Artık Göle Yeni OTOGARINA kavuşuyor.

Yeni Otogarımız için Başkanımız Yücel ÇELİKBİLEK'e , Vekilimiz Orhan ATALAY 'a , Başkan Yardımcısı Mahmut GÜLBASAR'a ve emeği geçen herkese şahsım ve bütün Göleliler adına teşekkürlerim