30 Nisan 2017 , Pazar

Başakan Akın İsmailoğlu Göle İçme İçin Dağa Çıktı

03 Mart 2017 , Cuma

''Dal toplasak ateşlesek Göle karı içinde..

Göle'nın ak gönlünde bahara durmayı görmek için..!

Göle'nin yaşadığı su sıkıntısı gidermek için karla kaplı yolları saatlerce açarak Kızılgedik dağlarında ki İncesu da ki su havzasına su ekibiyle varan Başkan Akın İsmailoğlu, ekiple çalışarak patlayan sularının tamiratını giderdi.

Ekiplerin suyun kaynağına varmak için önde saatlerce süren yolu açarak su kaynağına varan Başkan Akın İsmailoğlu ve Fen İşleri ekibi su patlağını bularak tamir ettiler.

Gölenin amansız Kızılgedik dağlarında zor olanı başaran Belediye ekiplerine çalışarak arkadaşlarına yardım eden Başkan Akın İsmailoğlu gün boyu süren çalışmalarda soğuğa karşı dal toplayıp yakarak ısındılar.

Olanaksız gibi görünen çalışma sonucu su borularındaki arızayı önce kazarak tespit eden belediye ekipleri daha sonra boruları değiştirerek arızayı gidererek geç saatlerde Göle'ye gönül rahatlığı ile döndüler.

Başkan Akın İsmailoğlu arkadaşları ile dönüş sonrası yaptığı açıklamada halkın mağduriyetini gidermek ve onların yaşamını kolaylaştırmak için her koşul nekadar zor ve çetin olsa da biz elimizden gelen ne varsa yapacağız. Bu gün ki çalışmamızda 3200 metre rakımda kışın zor koşullarında bunu Göle halkı için gerçekleştirdik. Emeği geçen her arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.''dedi.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve doğa
Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, açık hava