22 Ekim 2017 , Pazar
13° / -1°Pazar13° / -1°

ARÜ Rektörü Mehmet Biberden Göle Ziyareti

06 Nisan 2017 , Perşembe

Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber ve Rektör yardımcısı Prof. Dr. Şakir Aydoğan, Göle'ye açılacak olan Göle İlahiyat Fakültesinin açılış çalışmalarını yerinde görmek için ARÜ heyetiyle Göle'deydi.

Cumartesi günü Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay,Ardahan Üniversitesi Rektörü Mehmet Biber, Göleli iş adamı Nihat Delibalta tarafından resmen açılacak olan Göle İlahiyat Fakültesinin hazırlık çalışmalarını yerinde görmek için Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber ve Rektör yardımcısı Prof. Dr. Şakir Aydoğan ve ARÜ heyetiyle birlikte Göle'ye gelerek çalışmaları yerinde incelediler.

Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber ve Rektör yardımcısı Prof. Dr. Şakir Aydoğan ve ARÜ heyetini İlçe Kaymakamı Zafer Oktay, Göle Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu,İlçe Emniyet Müdürü M. Özgür Nevruz, Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Özalp, Göle Yüksek Okul Müdürü Bora Topal karşılayarak çalışmalarla ilgili bilgi verdiler.

Göle'de ağırlanan Biber ve arkadaşları öğle yemeği sonrası Biber ve ARÜ heyeti Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu'nu makamında ziyaret ettiler. Daha sonra İlçe Kaymakamı Zafer Oktay'ı makamında ziyaret eden heyet bilgi alış verişinde bulundular.

REKTÖR BİBER'E GÖLE FURĞUNU HEDİYE EDİLDİ.

Bu tarihi günün anısına Göle el sanatları projesi kapsamında yapılan ''Göle Furğunu'' hediye edildi. Kaymakam Oktay tarafından hediye edilen Göle Furğun'unu Başkan İsmaloğlu tanıtarak Biber'in sunduğu katkı ve ziyaretlerinden dolayı Göle adına duyduğu memniyeti dile getirerek teşekkür etti. Kaymakam Oktay ise Ardahan Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen bu ziyaretin Akademik, sosyal ve kültürel faaliyetleri gerçekleştirmek için bu ziyaretin bir adım ve Göle için anlamlı olduğunu ifade ederek Biber'e ve Arkadaşlarına teşekkür etti Biber ise ''bir bölge insanı olarak Ardahan Üniversitesi’nin desteğini her daim yanınızda görmekten mutluluk duyacaklarını ifade ederek konukluklarından dolayı teşekkür etti.

Açılış çalışmaları ve son dorumu değerlendirmek için Göle İlahiyat Fakültesinde toplantı yapan heyet Göle'den ayrıldılar.