23 Ağustos 2017 , Çarşamba
28° / 12°Perşembe28° / 12°
29° / 11°Cuma29° / 11°
27° / 12°Cumartesi27° / 12°

90 YILLIK ÖZLEM GÖLE İÇME SUYU SORUNU ÇÖZÜLÜYOR. İLK SU AKTI..

12 Ağustos 2017 , Cumartesi
Göle'nin 90 yıllık olan Göle içme suyu çözülemeyen ve yıllardır kangren haline gelen suyu ilk kez tahliye barosundan akıtıldı.
Göle içme suyu sorunun çözümü hızla sona doğru emin adımlarla yaklaşırken abone bağlantılarının yapıldığı çalışmalar ile sona gelinirken Göle'nin en büyük yatırımlarından biri olan ve bir o kadarda sorunlu olan Göle İçme suyu için bütün çabalarını ortaya koyan Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay ve Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu ve Başkan İlhan Gültekin emeklerinin sonucu olan bu çabanın ilk meyvesi olan Göle İçme Suyu tahliye borusundan ilk kez akarak Göle'ye hayırlı müjdeyi de vermiş oldular.

Göle içme suyunun çözümü için çabalarını ortaya koyan Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay ve Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu ve Başkan İlhan Gültekin'in yanı sıra Belediye Fen İşleri Su biriminin ortaya koyduğu emek ve çaba sonucu ilk su tahliye borusundan akarken bu gün itibari ile ana depoya bağlanacak olan su ile artık bir arıza olmasa 7/24 saat Göle suyu akmış olacak.

Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay ve Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu sosyal medya üzerinden yaptıkları açıklamada ''MÜJDELER OLSUN GÖLE'nin Asırlık Su Problemi Çözüldü.
Tahliye borusundan ilk suyumuzu akıttık. Hayırlı olsun.'' dileğinde bulunarak Göle halkına müjdeyi vermiş oldular.